2012-01-19

Благодійний концерт «Під крилом янгола»

27 січня о 13.00 та 16:00 у міському Будинку культури відбудеться благодійний концерт «Під крилом янгола».

Концерт проводиться з метою збору благодійних коштів на закупівлю медичного обладнання для дитячого хірургічного відділення дитячої міської клінічної лікарні м. Полтави.
Щорічно в дитячому хірургічному відділенні лікується близько 150 новонароджених дітей з хірургічними патологіями. Частина з них має тяжкі вроджені вади розвитку, які потребують складних операцій. Відділення має кваліфікованих підготовлених фахівців, але нажаль недостатньо укомплектоване сучасною медичною апаратурою. Так у відділенні відсутні але дуже потрібні апарати для дозованого введення лікарських розчинів, і тому внутрішньовенні вливання новонародженим виконуються застарілим методом за допомогою крапельниці. Використання сучасних апаратів значно поліпшить лікування малечі. Саме ця обставина і надихнула Асоціацію Гайдів України, спільно з МГО «Наш Шлях» та ВМГО «Українська Народна Молодь» організувати благодійний концерт із залученням широкої аудиторії, на якому б вдалося зібрати необхідні кошти.
Вартість обладнання складає близько 10 тисяч гривень. У концерті візмуть участь зірки «Х-фактору» та «Україна має талант» і найкращі виконавці нашого міста: Артем Лоїк, Женя Тарайкович, Наталія Май та інші. 
Захід проводиться за підтримки управління освіти, управління культури, управління зі справ, сімї, молоді і спорту Полтавської міської ради.
Запрошуємо вас відвідати концерт. Ми можемо виправити сітуацію і закупити обладнання, яке врятує життя малечі.. Їх життя залежить від кожного з нас. 

Благодійний внесок 15 грн

За додатковою інформацією та білетами звертатися за телефонами 0996246148 Сергій 0502076775 Ольга

Немає коментарів: