2011-08-09

Мото-Рок-Фест «Полтавська битва»

Термін: 2011.08.06-07
Маршрут: ст. Полтава-Південа - дизель - ст. Ліщинівка - Кобеляки - Світлогірське (мото-рок-фест «Полтавская битва») - Кобеляки - Ліщинівка - дизель - ст. Полтава Південа
Метою цього походу вихідного дня (ПВД) було відвідування мото-рок-фесту «Полтавська битва», що вже вп'яте проводиться в с. Світлогірьске, Кобеляцького району.
Учасники: Валерій, Юрій, Сергій (на жаль початківці не підключилися)
Не зважаючи на те, що проводяться роботи з електрифікації залізничної колії, все ж дизель 6801 Полтава П - Ліщинівка був у рейсі. Стартонули ми на ньому  в 06:40  і лише трохи спізнилися з прибуттям на кінцеву станцію...
На станції Ліщинівка повним ходом ідуть будівельні роботи. Перші колії розібрані, і зовсім не зручно без перонів робити висадку з вагонів та посадку в них, і особливо літнім людям... 
Випивши кави та закупивши води в дорогу на привокзальному кафе, виїхали ми з Біликів в напрямку м. Кобеляки. І вже незабором були в центрі міста. Там зустріли іншу групу велосипедистів, що рухалась по маршруту 2011.07.05 /пятница/ - Кишеньки возвращаются. Після невеличкого відпочинку вже рухались всі разом в напрямку с.Кишеньки.
Невеличка ділянка автотраси від Кобеляк до повороту на Світлогірське досить таки завантажена машинами. Але потім дорога була розвантажена від автотранспорту. Декілька разів нас обганяли мотобайкери, які їхали, як і ми, на тусовку.
На другому мосту через Ворсклу ми відпочивали та чекали на тих, хто відстав...
Біля магазину, що на початку с. Світлогірське, ми поїхали на місце проведення фестивалю, а інша група на турбазу в с. Кишеньки. Прибувши на місце "зльоту" ми розташувалися біля полтавських мотобайерів і почали власне "тусіть" там.
Якісь добрі музиканти дали нам свої "талончики" на харчування і ми зкоштували смачного борщу з такого великого казану. Валерій помріяв, щоб у нас виросла велотусовка до таких розмірів, щоб в такому казані варити куліш для всіх...
А далі були різноманітні байкерські розваги, та виступи рок-груп на професійній сцені...
А сценою можна керувати і в такому положенні )
Були і перегони на спортивних мотоциклах...
Зустрічалися досить цікаві моделі байків.
А вже коли стало досить темно довкола, розпочалося ефектне фаєр-шоу...
А зранку поступово байкерське містечко пустіло. І ми в обід вирушили в зворотньому напрямку. Трек, який ми проїхали, наведено нижче:
Загалом наш ПВД пройшов вдало... Краще раз побачити, чим сто разів почути...

1 коментар:

Марго сказав...

Да,Юро, казан у мотобайкерів справді крутий! Та і наша велотусовка вже не така й мала,так що можна подумати про придбання подібного девайсу)))) Дякую за звіт, дуже цікаво! Фото,як завжди,неперевершені!!